1 + 1 = inte bara 2

Det är bara i matematiken som 1 + 1 blir två.

När två individer möts så är de inte bara två, det är något mer som skapas. Oavsett om du möter en människa, ett djur eller en växt.

Vem är du i detta möte? Vad möts du av och vad säger det om dig? Sänder du ut det du vill ha tillbaka?

Att koda av människor kan vara ansträngande. Människor kräver mer av en än vad djur och växter gör. Djur kan inte ljuga eller skuldbelägga, de inger trygghet och ett lugn som är kravlöst. Möten med djur ”tvingar” mig till total närvaro. Ju vildare och friare de är desto mer kontakt får jag med mitt eget ursprung.

Kanske kan vi alla bli bättre på att vara den personen som vi själva önskar möta. Egentligen är alla relationer speglingar av något som redan finns i oss. Ingen annan kan få dig att känna på ett visst sätt, de kan bara kasta ljus över känslor som du bär på och som resonerar med det någon annan säger eller gör. På samma sätt är det när andra reagerar på dig – då har du speglat något hos dem.

Notera i vems sällskap din energi förändras. Vilka människor får dig att känna dig obekväm? Vilka får dig att känna dig trygg? Vilka relationer du bör uppmuntra, vilka bör du avsluta? Ibland behöver vi välja bort andra för att själva kunna bli lyckliga.

…och ibland behöver vi bara klappa ett får. Det här är min kompis Shaun the Sheep från ett möte förra sommaren.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare