2 år i lokalen

Mycket firande denna vecka – är det inte föllsedagar så är det tvåårsjubileum i lokalen!

Jag flyttade in 1/4 2019 och vävtapeter, linoleummatta och lysrör till trots så var jag ganska säker på att jag skulle kunna skapa den atmosfär jag var ute efter. Det tog tid och kostade en del pengar och helt färdig blir en väl aldrig, men det är ändå den mysigaste arbetsplats jag någonsin haft.

Lokalen rymmer både kontor, kurslokal, lager och butik och är belägen uppe på Katrinebergsbacken med utsikt över Liljeholmsviken och Hornstull.

Trots pandemin så har jag fortfarande regelbundna kundbesök i butiken, vilket jag är oerhört tacksam över. Vi håller avstånd och jag har tvål, handsprit, munskydd, engångshandskar och spatlar till förfogande, vädrar och spritar handtag, kortläsare och andra ytor efter varje kund. Vill du inte gå in så kommer jag ut med din beställning.

Jag har inga fasta öppettider även om jag är på plats i stort sett varje dag. Hör av dig på info@rackarungens.se innan ditt besök så att vi inte missar varandra. Eftersom jag bor i samma hus har jag dessutom möjlighet att öppna för kunder både tidig och sen kväll.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare