Att välja sig själv

Notera i vems sällskap din energi förändras. Vilka människor får dig att känna dig obekväm? Vilka får dig att känna dig trygg? Vilka relationer du bör uppmuntra, vilka bör du avsluta?

Ditt liv är alldeles för värdefullt för att ägna åt människor som får dig att må dåligt, och ibland behöver vi välja bort andra för att själva kunna bli lyckliga.

Dessutom så kommer det alltid att finnas någon som tycker att du inte duger. Känn befrielse i att inte behöva vara älskad av alla. Du finns ändå inte till för deras skull, du finns till för din egen. Du ska inte behöva ändra på dig för att få andra att gilla dig, var dig själv så att de rätta personerna gillar dig. Och försök att inte ta saker personligt, människor gör inte dumheter på grund av dig, de gör det på grund av dig sig själva.

Så hur gör en då för att hitta de här personerna som får en att må så bra? Börja med att vara den personen du önskar att möta. Allt som du vill ha måste du vara beredd att ge till andra. Vill du ha kärlek – älska. Vill du ha förlåtelse – ge förlåtelse. Vill du ha kunskap – dela med dig. Vill du känna glädje – gläds med andra!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare