Bland Tomtar och ”måsten”

December…äntligen får man tända adventsljusstakarna och krypa upp i soffan under en filt. Ta det lugnt. Mysa!
Inte? Stressar du runt som en tokig för att hinna med allt som ska fixas innan den 24e december? Julledighet som ska synkas, önskelistor som skall bockas av, släktbesök, pepparkakor som skall bakas, pengar som skall räcka till…

Men, är det inte bara en person som egentligen är ansvarig för detta tillstånd av stress? En person som kan styra och bestämma över vad som skall göras och inte göras? Är det inte så att alla förväntningar och krav egentligen är helt dina egna?

Hur ser din julhelg ut? Vad ska din julhelg handla om? Fundera på när, var och med vem du fylls med energi och förstå att du har ett eget val, mitt i alla ”måsten”. Starta din egen process i dig själv, svaren finns I DIG, inte utanför. Det är enkelt och bekvämt att passivt flyta med. Att ständigt söka utåt och låta någon annan styra, hela, att låta industrin tala om för oss vad vi behöver och berätta för oss hur en perfekt jul ser ut.

Så, mitt i allt julstök och alla måsten – jämför dig inte med andra, utgå bara från dig själv och din egen process. Tillåt dig själv att vara kärleksfullt egoistisk i år!

Om du tänker ge bort julklappar till nära och kära, finns här några tips på finfina presenter som verkligen gör skillnad!

http://www.barncancerfonden.se/Stod-oss/
http://www.wwf.se/insamlingsportal/
http://www.amnesty.se/engagera-dig/ge-en-gava/
http://www.djurensratt.se/stod-oss

Välkommen till Addisonföreningen

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare