Butiken är öppen!

Efter nästan 3 månader till skogs, är Rackarungen åter i den kungliga hufvudstaden.

Det var kul med lite kundbesök ute i stugan i år också, både av stammisar och nytillkomna rackarungar. Även om jag precis som alla andra somrar som egenföretagare jobbat dagligen med webbshop och texter, så är det först nu som allt drar igång på riktigt. Butiksöppet, workshops, tillverkning, livesändningar och nya spännande uppdrag och samarbeten. Berättar mer om mina nya återförsäljare i ett inlägg senare.

Jag ser fram emot att träffa alla nya och gamla kunder här i butiken! Kom hit för att testa mina produkter, ställa frågor om mina workshops eller varför inte bara sitta ner och bläddra i örtaböckerna i mitt lilla bibliotek.

Jag har inga fasta öppettider men är oftast på plats alla dagar i veckan. Kontakta mig innan ditt besök för säkerhets skull, ibland är jag på vift. DM, PM eller info@rackarungens.se. Kolla din skräppost om du inte fått svar på några dagar.

butik i liljeholmen, ekologisk butik, handgjord hudvård, hudvårdsbutik, katrinebergsbacken, naturlig hudvård

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare