Dags att flytta!

Den 1/3 2017 flyttade jag in delar av min verksamhet till Överjärva Gård i Solna. Efter nästan 30 workshops i det underbara växthuset är det dags för Rackarungen att flytta 1 mil söderut.

Jag har skaffat en helt egen lokal där alla delar av verksamheten samlas på en enda plats.

Lokalen är belägen uppe på Katrinebergsbacken med utsikt över Liljeholmsviken och Hornstull, 5 minuters promenad från tunnelbana, tvärbana, bussar och Liljeholmstorget med restauranger, fik och butiker, närhet till sjön Trekanten och Vinterviken.

Här kommer jag att ha mitt kontor, lager, tillverkning och workshops i örtmedicin och hudvårdstillverkning. Jag kommer även att utöka kursutbudet med kvällskurser på vardagar.

Lokalen kommer att vara bemannad i stort sett varje vardag, vilket gör det enkelt för dig som bor i närheten och vill köpa eller testa produkter ur min växtbaserade hudvårdsserie, att komma förbi. 

Detta innebär att adressen för mina workshops i maj och juni är flyttade från växthuset på Överjärva Gård till Katrinebergsbacken 22 i Liljeholmen. Ni som redan har bokat plats har fått ett separat meddelande om ändringen.

Än är det mycket kvar att fixa i lokalen, men det börjar ta sig…

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare