Ettårsjubileum

Igår firade jag mina 42 solvarv och idag firar jag ett år i min alldeles egna lokal här i Stockholm!

“Tänk vad tiden går fort”, säger många. Jag tycker inte att tiden varken går fort eller långsamt, kanske för att jag inte längre har behov av att mäta livet i linjär tid. Det har varit ett roligt år och jag hoppas på många fler år på denna arbetsplats!

Här har jag mitt kontor, mina workshops, min fysiska butik, webbshop och lager. Jag var osäker på vad jag kunde trolla fram i denna kontorslokal med vävtapeter, hudfärgad linoleummatta och lysrör när jag klev in för första gången, men jag är SÅ nöjd med förvandlingen!

Butiken är öppen enligt överenskommelse eftersom jag ofta är på vift både planerat och oplanerat. Men flera dagar varje vecka är jag på plats både dag- och kvällstid, det brukar aldrig vara något problem att få till en tid som passar.

Trots virustider så har jag fortfarande regelbundna besök. Vi håller avstånd och jag har tvål, handsprit, engångshandskar och spatlar till förfogande för att hålla hög standard på säkerheten. Jag följer myndigheternas rekommendationer men har i nuläget inga planer på att ställa in mina två workshops 18 – 19 april. Jag kör dock halva antalet deltagare så att vi kan sprida ut oss i lokalen, så det finns inte så många platser kvar nu.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig på info@rackarungens.se om du vill kika förbi eller boka in dig på workshop.

bivaxljus, ekologisk butik, hudkräm, katrinebergsbacken, liljeholmsberget, naturlig hårvård, naturlig hudvård, tvål, workshops

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare