Förändring

Du kan inte gå 5 km in i skogen och förvänta dig att vägen ut är 2. Låt saker få ta tid, det är då resultatet blir långvarigt. När vi vill åstadkomma bestående förändring – vare sig det gäller själslig eller fysisk – så är det viktigt att förstå att obalanser som vi dragit på oss under år, kanske en halv livstid, inte åtgärdas på ett par veckor. Inte om vi verkligen vill förändra på djupet.

Påbörja förändringen utifrån acceptans för vad som är, inte ur förtvivlan och desperation. Du KAN förändra saker i ditt liv. Det har fungerat för tusentals människor innan dig! Men då måste du börja förändra. Om ingenting ändrar sig, hur ska det då kunna bli annorlunda? Fasta inte i tankevurpan att vänta in rätt tillfälle, om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben. Gör det du vill göra redan nu, allt du kan föreställa dig är verkligt!

Utmana dina föreställningar om vad som gör dig lycklig och olycklig. Var öppen för sanningen oavsett vilken den är och dess konsekvenser. ”Vad händer i livet om jag tar bort det här?”

Livet är inte så allvarligt som intellektet vill få oss att tro. Ta inte allt som hjärnan säger på allvar och sluta skrämma dig själv. Lyssna inte till ängsliga tankar bara för att de är sanna.

Ju mer du själv älskar det du gör, desto mindre behov har du av andras bekräftelse.

Livet börjar vid slutet av din trygga zon.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare