Föredrag på Historiska


Jag har utformat samtliga av mina föredrag utefter vad jag själv skulle vilja få ut av en föreläsning. Jag vill kittla alla sinnen och därför är pestmasken och häxskåpet mina ständiga följeslagare när jag står på scen.Tack till Historiska museet i Stockholm för att jag fick komma och föreläsa tidigare i påsklovsveckan Som vanligt blev det en massa fina möten, ny kunskap och intressanta diskussioner efter att jag berättat om vidskeplighet, örtmagi, synergieffekt, mumiepulver, signaturläran, åderlåtning och annat som hör den gamla läkekonsten till. Mina ständiga följeslagare häxskåpet och pestmasken var så klart med för åhörarna att bekanta sig med, alltid lika populärt.

Stort tack till kronborgbild för foton

Vill du boka in något av mina föredrag till din förening, organisation eller kickoff? Hör av dig på info@rackarungen.se

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare