Föreläsningsdags!

Jag har sett till att banda två föredrag med hjälp av min vapendragare Kronborg Bild. Vårens webbsändningar blev ju inget annat än succé, så vi kör två nya tycker jag – ”Naturens Gröna SPA” och ”Vem var Hildegard av bingen”.

Naturens Gröna SPA

Vilka saponinrika växter går att använda som hår- och kroppsstvätt och hur gör en? Vad är skillnaden mellan ekologiskt och naturligt? Jag berättar om mitt första minnesvärda och dramatiska möte med en läkeväxt, tvålens historia, vattenskräck, eteriska oljor och så ger jag tips på alternativ till konventionella hygienprodukter och skönhetsmedel. 40 minuter långt.

Vem var Hildegard av Bingen

Lär känna Hildegard av Bingen genom att ta del av hennes visdom och tankar kring människan och naturen. Hildegard var en inflytelserik kvinna som redan för 900 år sedan skrev om utbrändhet, mindfulness, psykoterapi och feminism och som prisade den gröna kraften i naturen – Viriditas. Hon var bl a abbedissa, teolog, mystiker, predikant, författare och kompositör och har idag nått kultstatus. 30 minuter långt.

Plattformen för sändningarna är Youtube och efter föredragen kommer du att kunna delta i livechatten och ställa frågor direkt till mig.

Du betalar valfritt belopp i förskott, minst 30 kr via Swish, PayPal, bankgiro eller faktura. Detaljerad info samt datum och klockslag kommer senare i veckan. Hoppas det kommer smaka!  

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare