Förmödrars makt

Jag älskar verkligen att lyssna på poddar och nu har jag hittat en sprillans ny favorit – ”Förmödrars Makt”!

Podden har premiär nu på fredag den 16/10 och finns där poddar finns. Jag fick den stora äran att förhandslyssna på premiäravsnittet. Det är min vän Rebecca Tiger som driver Snippsauna som startat denna pod tillsammans med Elin Bååth. Rebecca är artist, regissör och folkbildare inom vaginal hälsa, Elin är musiker och lärare med magisterexamen i religionsvetenskap, ja, ni hör ju själva. Det här är magiskt!

Podden handlar om magi, ceremoni, feminism, häxkonst och fornnordiska gudinnor och blir det första i detta slaget på svenska. Premiäravsnittet handlar om vad det innebär att hitta tillbaka till den kunskap som glömts, förträngts och hotats bort och vad vi i det moderna, urbana samhället har att vinna på förmödrars makt.

Detta är en ärlig, djärv och vass pod, men med mycket humor och värme. Även om den röda tråden är magi och feminism så finns det inga övertydliga gränser mellan ämnena, allt som handlar om att vara en medvarelse här på jorden berörs. Både det spirituella, lekfulla men också den materiella, vetenskapliga verklighet som vi ibland behöver röra oss i.

Det finns en trailer på Spotify, sök på ”Förmödrars Makt” och glöm inte att lyssna på premiären den 16/10!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare