Full fart i webbshoppen

Efter 4 ljuvliga dagar på Taxinge slotts julmarknad så är det nu fullt ös i webbshoppen. Eftersom jag har kloka och miljömedvetna kunder så utgår jag från att ni inte handlar mer än ni behöver. Det är viktigt för mig att inte försöka få någon att köpa mer än de tänkt sig, det är en av anledningarna till att Rackarungens aldrig har kampanjer eller extrapriser.
Eftersom jag använder glasförpackningar så går det åt mycket emballage för att skydda produkterna. Jag återanvänder i största möjliga mån packmaterial, men jag har också investerat i emballage av återvunnet papper. Förutom wellpapp så använder jag en variant av små dragspelsliknande pappersbitar i strimlor och en annan som fungerar som bubbelplast och består av papper som en skapar små veck och repor i med en maskin.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare