Fullsatt i Kristianstad!

Måtte ni aldrig tröttna på mig, för jag får aldrig nog av att föreläsa för er!

Stort tack för den här gången, Kristianstad, vilken fantastiskt trevlig stad! Jag blev verkligen omhändertagen som en rockstjärna. Mitt hotellrum var stort som min tvåa i Liljeholmen, det var typ 30 meter mellan TVn & sängen. (Men det funkade OK att kolla på Antikrundan igår kväll efter föreläsningen.)

Men bäst var Kristianstadpubliken, 160 pers som tålmodigt väntade medan personalen möblerade om och ställde fram fler och fler stolar för att kunna släppa in så många som brandsäkerhetsföreskrifterna tillät.

Fick äran att prata med några av mina följare som tagit av sin tid för att komma & lyssna, det är alltid lika roligt att träffa er, ska ni veta. Ni ger mig så mycket energi och lust.

Biblioteket var väldigt trevligt med en scen som var något alldeles extra! Tror nästan att den här resan kan mäta sig med spelningen med mitt metalband på Bar Sinister i Los Angeles 2013. Men där blev jag inte intervjuad av radion, det blev jag i morse, igen, av Morgonen i P4 Kristianstad. Härliga Karin och Johan från Morgonpasset ställde frågor om läkeväxter, pest och Hildegard. Sedan fick jag skjuts i ilfart i Sveriges Radios elbil till tåget.

En fantastisk resa, hoppas på att få återvända till Kristianstad snart igen!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare