Glögg i all ära…

Rackarungen älskar glögg, särskilt den egna hemgjorda! Men ibland vill man smutta på något annat juligt – vad sägs då om

Adventsbrygd
Koka upp ca 1 liter vatten och låt 1-2 kanelstänger, 4 hela kryddnejlikor och en stor bit färsk ingefära som delas i mindre bitar, koka upp under 10-15 min. Underbart värmande och friskt! Går bra att hälla på flaska och förvara i kylskåp i ca 4 dagar.

Kardemummamums
Värm 3 dl soja- eller havremjölk tillsammans med ½ tsk malen kardemumma, en nypa kanel och ½ msk ekologisk honung. Häll upp i din favoritkopp – det är bättre än godis! Öka eller minska måtten för att få till din egna perfekta blandning.

  • KONTAKT

    FAKTURERINGSADRESS
    Katrinebergsbacken 24
    117 61 STOCKHOLM

  • KURSLOKAL
    Katrinebergsbacken 22
    Liljeholmen

Återförsäljare