Hårolja

Sedan jag slutade med schampo och balsam så har håroljan varit en trogen och väldoftande vän. Denna hårolja gör jag på kallpressade, ekologiska växtoljor och ekologiska eteriska oljor.

Mandelolja och arganolja är två mycket välgörande vegetabiliska oljor för hud och år. Tillsammans med avokadooljan blir detta en perfekt kombination för att ge lyster åt håret samtidigt som det blir mjukt och följsamt.

Många kunder upplever att håret inte blir lika statiskt av hårolja och att det blir betydligt lättare att reda ut tovor. Eterisk olja från bl a granbarr, bergamott och cederträ ger en frisk men mild doft av nytvättat hår. Jag tycker att den doftar godare i håret än direkt ur flaskan.

Vänd flaskan upp- och ner med ett finger över öppningen, fördela ut oljan i handflatan och massera in i fuktigt hår så absorberas oljan bättre. En liten mängd räcker långt!

Finns att köpa här, i min butik i Stockholm och hos vissa av mina återförsäljare. 30 ml – 210 kr.

arganolja, avokadoolja, balsam, frissigt hår, hårolja, hårvård, mandelolja, naturlig hårvård, no poo, schampo, statiskt hår, tovor, växtbaserad hårvård

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare