Häxans Handbok

Under mässan Nordiska Trädgårdar 2016 träffade jag Hella Nathorst-Böös för första gången. Jag fick min nyinköpta bok ”Häxans Trädgård” signerad och borde väl egentligen ha varit mer starstruck än jag blev.

Men Hella var så jordad och kändes inte alls som någon självupptagen kändis som skulle jäkta iväg till nästa signering. Istället stannade hon vid mitt bord där jag sålde mina krämer och ställde massa frågor om naturlig hudvård. ”Jag har nämligen en ny bok på gång och den kommer bl a att handla om ren och giftfri hudvård. Får jag höra av mig till dig?”

Det fick hon, men jag kunde väl aldrig föreställa mig att jag skulle få ett eget uppslag i boken med intervju och recept. Men jag anade att detta var starten på en fin vänskap.

Boken ”Häxans Hus” kom ut 2017 och nu är den slutsåld överallt. Därför trycks den nu upp i ny upplaga med ett tydligare omslag och ny titel ”Häxans handbok för ett giftfritt liv”. Här kan du läsa intervjuer med mig, natir, grönasaxen, organicmakers, grönagredelina, kemikalieklok och flera andra. Här finns också recept, giftfria städtips och ett kapitel om Florence Nightingale.

Någon gång efter jul finns den ute i handeln, jag tänker i alla fall skaffa den och vem vet, kanske får jag även denna signerad.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare