Häxkurs hos Rackarungen

Nu ni, Stockholmare. Nu blir det åka av i Rackarungens lokal!

Jag kommer snart att få finfint besök från de djupa, magiska Värmlandsskogarna. Jag har nämligen bjudit in Annelie Bergfjord att gästa mig helgen den 12 – 13 mars, då vi ska hitta på massvis med magiskt skoj tillsammans med er i min lokal!

Jag har själv haft äran att både föreläsa och hålla workshop hos Annelie i Arvika där hon har sin butik och behandlingslokal under namnet ”Din Inre Kraft”.

Annelie är varm och jordnära med en stor portion humor, så där som bara en värmlänning kan vara. Jag har länge velat ha henne till Stockholm för att kunna erbjuda hennes tjänster till mina kunder och besökare i Stockholm.

Så nu har du chansen att boka in dig på en eller flera aktiviteter med henne, i Rackarungens lokaler.

Lördag 12 mars 10:00 – 14:00 ”Starta upp ditt magiska häxliv”, pris 999 kr.

Lite axplock ur innehållet:

-Naturen som kraftkälla

-Trefaldighetslagen

-Attraktionslagen

-Månen som verktyg

-Rening och beskydd

Det blir även meditationer och tillverkning av en häxpåse för beskydd.

Dessutom kan du boka in dig på healing och/eller NADA-akupunktur. Mer info och bokning här.

För frågor kan ni maila direkt till annelie@dininrekraft.se 

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare