Häxor på årets Trädgårdsmässan

Kom och träffa Rackarungen på årets Nordiska Trädgårdar i Älvsjö, 6-9 april!

Jag kommer att finnas i två montrar och på en scen under dessa 4 dagar. I samarbete med Blomlabbet och Linda Schilén håller jag workshopen Häxans örtkruka. Här kommer du att få plantera medicinalväxter, lära dig att skörda och använda dessa som skonsam örtmedicin. Workshopen hålls alla dagar, boka din plats här http://www.nordiskatradgardar.se/aktuellt/blomlabbet—en-jordnara-workshop

Missa heller inte Hella Nathorst-Böös monter där jag kommer hjälpa till att sälja hennes efterlängtade och efterfrågade uppföljare till Häxans Trädgård – Häxans Hus! En bok som inspirerar till ett giftfritt liv där du bland mycket annat kan läsa en intervju med mig och ta del av mina recept.

Precis som förra året kommer jag att finnas i Svenska Örtasällskapets monter där jag säljer Rackarungens hudvårdsserie och svarar på frågor om örter och odling.

Ser fram emot en trädgårdsmässa med häxig fägring!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare