Hej våren!

Work work – påsk, vardag eller helg spelar ingen roll längre. Och det är ett kärt besvär när en har så roligt jobb!

Istället för att sitta i solen på bryggan i stugan och blicka ut över sjön, stannar jag kvar här i Stockholm tills vidare. Och det går verkligen ingen nöd på mig! Här uppifrån berget har jag utsikt över Hornstull och en glimt av Årstaviken. Skatan och blåmesarna håller mig sällskap i busken bredvid.

Stort tack till alla som kollade på mina livesändningar i helgen, vilket stort intresse! Det blir fler tillfällen kan jag lova, både fler sändningar av ”Häxan förr och nu” men även några sändningar av ”Trolldom eller läkekonst”.

Jag har plötsligt skaffat mig massvis att göra. Kul! Det har varit mycket jobb med livesändningarna samtidigt som jag hållit igång både butik- och nätförsäljning samt tillverkning. 

Men – det som ligger mig allra varmast om hjärtat just nu är bokskrivandet. Marknadsstiltjen som följde i Coronapandemins spår, ledde till att jag på allvar tog tag i skrivandet, som legat på is ett tag. Så oerhört roligt och frustrerande, att för varje kapitel låta sig snöa in på och fördjupa sig i olika ämnen, kontakta experter och kollegor för research. Och ju mer jag skriver desto mer inser jag att jag aldrig kommer bli färdig. En blir inte färdig med konst. Vid ett givet tillfälle blir det helt enkelt dags att överge det och trycka det ändå!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare