Hipp Hipp Hurra!

Den viktigaste relationen i mitt liv är den med mig själv, och idag vill jag utbringa ett fyrfaldigt leve för min bästa vän i vått och torrt!

TACK till min 43-åriga kropp som ännu ett solvarv så tappert huserat mitt andliga väsen. Jag måste säga att jag stormtrivs i den här köttkostymen. Tänk att en får vakna upp varje morgon, år efter år…det är inte klokt egentligen. Det är långt ifrån alla som får det.

Det mesta bara fungerar hela tiden utan jag tänker på det. Så när som på lite lommhördhet på högerluren (självförvållat) och misstänkt glaukom under bevakning (arvegods) på båda lysmaskarna.

Ju mer årsrik jag blir desto mer uppskattar jag min kropp. Jag vill ge den rörelse och bra bränsle i form av näring, samtidigt som jag är noga med att sticka till själen en ostbåge och en folköl ibland.

Så idag blir det thanksgivning till mig själv. Tycker du kan göra det samma oavsett om det är din födelsedag eller inte. Ingen annan är som du! Behandla dig själv som ett mirakel. Fira! Den enda person du aldrig kan lämna är dig själv, lika bra att ni är kompisar.

”Ta hand om kroppen så att själen trivs där i.” //Hildegard av Bingen

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare