Husapoteket

Vad har du hemma i husapoteket som du inte vill vara utan?

Det är så många faktorer som spelar in på vår hälsa – arv, kost, sovvanor, rörelse och stress t ex. Ju fler delar som är i balans, desto bättre mår vi. Oavsett hur väl vi tar hand om oss själva så blir vi ju sjuka ibland. Då känns det bra att inte hoppa direkt på hardcore-medikamenterna, utan att först testa att behandla och lindra med mer skonsamma grejer.

Olika metoder fungerar olika bra på olika människor och inom holistisk hälsa finns inga heltäckande quick fixes.

Mina viktigaste grundstenar för att upprätthålla god hälsa är goda sovvanor, i princip ingen stress, rörelse, beröring, balans i egentid / sociala kontakter och en bra kost. Kosten är svårast tycker jag. Det beror främst på att jag är helt ointresserad av mat och matlagning, det tar så mycket tid i anspråk.

Märkligt nog tar jag mig tid att koka sprängticka i flera timmar, skölja munnen med kokosolja i 20 minuter varje morgon, blanda oljeshot och diverse tinkturer och nyponpulver varje dag…

Hemma i mitt husapotek finns gåsört, mattram, passionsblomma, svenskdroppar, mariatistel, vänderot, propolis, johannesört, älgört och echinacea. Örtmedicin som jag bara tar då jag är eller håller på att bli sjuk. Dessa tas kurvis under begränsad tid.

Om jag bara fick välja en produkt i husapoteket så blir det…propolis.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare