I’m back!

Efter nästan en månad är jag återigen tillbaka i min lilla butik i Stockholm. Fina dagar i Luleå, Haparanda, Tornio, Kemi, Hällefors och Örebro med väldigt mycket hund- och kattgos, snö, badtunna, musik, bastu och isvak.

Men jag har inte varit ledig precis, jag har redan slagit rekord för januari i webbshoppen med tredubbel försäljning gentemot samma period förra året. Det tackar jag för, kära kunder!

Nu kommer jag att hålla till i butiken ett tag framöver. Jag är oftast på plats vardagar mellan 8:30 – 15:00, men det brukar inte vara några problem att öppna för dig på helger eller kvällstid. Hör hur som helst gärna av dig på info@rackarungens.se innan oavsett, så att jag inte är ute på ärenden. Det kan ta några timmar för mig att svara, så ha lite framförhållning…

I butiken har jag som vanligt cerat, ansiktskräm, tvålar, hudkräm, bivaxljus, tvålfat/luffakuddar, hårspray, skäggolja, hårolja…

Vi hjälps åt att hålla avstånd och vill du att jag ska möta upp dig med produkterna utanför lokalen vid bilen eller dylikt, så är det självklart inga problem.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare