Kådasalva

Sist jag gjorde kådasalva (vilket var i somras) sålde burkarna slut på 2 dagar! Nu finns en ny batch och jag har lagt undan eller redan skickat till er som paxat.

Jag brukar säga att grankåda är nordens Aloe vera. Förr kunde vi köpa kådasalva på apotek här i Sverige. Tyvärr halkar vårt land allt mer efter vad det gäller naturlig läkning och de naturliga produkterna är sedan länge ersatta med sårsalvor innehållande petroleum, vatten, PEG-oljor och syntetiska konserveringsmedel som första ingredienser. De dämpar symptom men hjälper inte på djupet, så vi får ett livslångt beroende som håller industrin snuskigt rik.

Vårt grannland Finland ligger sedan länge i framkant när det gäller modern, naturlig läkning och där är grankåda godkänt av Läkemedelsverket som medicinsk produkt och finns att köpa på apotek. Salvan undersöktes och testades mellan 2005-2007 på elva hälsovårdscentraler i Finland. Testerna visade att grankåda både förstör och hindrar tillväxten av bakterier och svamp, samt att den påskyndar läkning av sår. Och det är den erfarenheten jag har av kåda också.

Detta är verkligen naturens eget first aid kit, jag bär den alltid med mig i Kånken. Innehåller endast gyllene grankåda som urlakats långsamt i kallpressad ekologisk olivolja under värme och lite bivax.

Jag använder den till brännsår, nagelband, svamp, munsår, skärsår, hudsprickor, skavsår, torrfläckar… 30 dryga ml – 220 kr.

För beställning: skicka namn, adress OCH mobilnummer i DM eller till info@rackarungens.se

brännsår, grankåda, kådasalva, kådsalva, läkeväxter, nordiska växter, sårsalva

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare