Laga dina skor

Jag tror att jag köpte mina första höga Dr Martenskängor 1994. De har upplevt ett antal sommarfestivaler och konserter och jag har själv haft de på scen ett otal gånger. Men aldrig har de fått någon omsorg i form av infettning eller putsning.

Trots att jag försummat dem i alla dessa år så har de hållit sig hela. Jag har aldrig haft ett par skor så länge. För att de ska orka med kommande 26 år också, så beslutade jag mig för att låta dem bli lite ompysslade, de fick åka på sko-SPA!

På Sven Vintapparens Gränd i Gamla Stan ligger min vän Carinas Skomakeri Framåt. Här blev mina festivalkängor som nya på bara ett par dagar. Du kan få hjälp med allt från renovering och reparation av gamla slitna skor till nytillverkning av dina drömmars skor. De anordnar också kurser och hantverksvandringar. Verkligen värt ett besök!

dr martens, hållbarhet, kängor, laga, laga dina skor, reparera, skomakare, skomakeri framåt, trasiga skor

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare