Magiska högtidslådor

Nu i dagarna har mina vänner Hella Nathorst-Böös och Rebecca Tiger släppt den andra av åtta högtidslådor – Ostara/Vårdagjämning.

Dessa magiska högtidslådor har fokus på årshjulets högtider och naturens växlingar och finns i två varianter, en liten och en stor. I varje högtidslåda får du specialskrivna texter med ritualer, föremål och material som utvecklar din magiska förmåga.

Denna gång får du som köper lådan även 15% på produktsortimentet i Rackarungens webbshop! Det är inte ofta (läs aldrig) som jag har erbjudanden eller kampanjer, så passa på att nyttja rabatten som följer med lådan.

Dessa högtidslådor levereras före aktuell högtid och nu har årshjulet kommit fram till Vårdagjämning och den ceremoni som firas nu är Ostara.

Ostara är en högtid där balans är i fokus. Vinterns mörka kalla tid ligger bakom oss och det är dags att välkomna våren. Vi firar jordens fertilitet och våra hopp och frön från vinterns vila kan nu få sin näring. Läs mer och beställ din högtidslåda här.

För dig som vill få mer tips kring andlig och magisk praktik så passar jag på att tipsa om podden ”Förmödrars Makt”. Den görs av Rebecca och Eldin och i det senaste avsnittet svarar de på lyssnarfrågor och pratar t ex om det rent praktiska kring att utföra ceremonier och upprätta ett altare. Här kan du lyssna på det.

I Hellas bok ”Häxans Årstider” kan du lära dig ännu mer om högtiderna kring årshjulet och olika sätt att fira dessa på. Boken finns att köpa här.

förmödrars makt, förmödrarsmakt, häxans årstider, högtidslådor, ostara, rabatt, vårdagjämning

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare