Månkyss

Rackarungens ansiktskräm Månkyss med havtorn är inspirerad av svenska växter som alla hör hemma i vår nordiska flora med vårt speciella klimat. Växtoljorna är ekologiska och kallpressade och är alla rika på omega 3 och 6 samt A- och E-vitamin.

Havtornsfröoljan verkar cellförnyande, anti-inflammatorisk och antioxidantisk, stärker hudens barriärskydd och passar solskadad hud och rosacea. Den rika halten av betakaroten ger oljan sin orangeröda färg.

Genom att pressa fröna i blåbäret utvinns den mycket dyrbara och exklusiva blåbärsfröoljan. Den sägs stärka kollagenproduktionen och ingår ofta i produkter för mogen hud.

Oljan som utvinns från den gamla svenska kulturväxten Oljedådra kallas camelinaolja. Även denna olja har en antiinflammatorisk verkan och lindrar akne, eksem och psoriasis.

Den gyllene rapsoljan är mjukgörande samt lindrar klåda och irritation.

Rackarungens ansiktskräm passar lika bra efter rakning som dag- eller nattkräm. Det är extra viktigt att undvika vattenbaserade krämer nu när det börjar bli kallare ute och denna ansiktskräm används av lika många män som kvinnor. Du behöver väldigt lite av denna produkt och är du fuktig när du smörjer dig så går krämen in fortare. Blir du fet och kladdig så har du tagit för mycket.

Den finns att beställa här. För dig som bor i närheten går det bra att göra som så många andra – titta förbi i min lokal i Liljeholmen för att testa innan du köper. Hör av dig i förväg så att jag verkligen är på plats.

ansiktskräm, camelinaolja, havtornsolja, månkyss, naturlig hudvård, rosacea, torra kinder

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare