Medicin

Medicin är inte bara något att ta invärtes. Medicin kan vara så mycket mer, mer än något piller att svälja. Ibland kan medicin vara insikt, information eller guidning. Ibland kan det vara att höra sanningen. Ibland kan medicin vara att tala sanningen.

Att vistas i naturen är i sig själv är medicin med allt den har att lära oss. Här skapas en trygg plats för oss att landa i. En plats utan ego och värderingar. En plats som inte dömer. Människan är en sinnesvarelse och vi är ämnad ett liv nära naturen hur mycket vi än försöker distansera oss från den.

De som står oss närmast och betyder mest för oss, har makten att såra. Familj och vänner ger oss kärlek och uppskattning, men ett svek från en närstående tar ofta väldigt hårt.

En främling kräver inte lika mycket av oss och har inte samma makt att få oss ur balans.

Djur ställer ännu mindre krav än andra människor. Djur kan inte ljuga eller skuldbelägga.

Växter kräver ännu mindre än djur. De kan inte vända oss ryggen och de är aldrig otacksamma.

De mest kravlösa av naturens element är stenar och vatten. Deras omhändertagande och fördomsfria lyssnande blir som en omslutande famn, fylld av acceptans.

Moder jord påminner oss om vårt ursprung. Intrycken i naturen fascinerar utan att trötta ut, här finns dofter, former och färger som vi känner igen.

Naturen har inte bråttom. Den fanns där långt innan oss och den klarar sig alldeles utmärkt utan människan. Men vi klarar oss inte utan den.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare