Mera salmiaktvål

Nu ni, era lakritstroll!

Ett gäng med salmiaktvålar har legat och mognat och är nu redo att bekämpa virus, bakterier och allmänt oknytt. Tre olika former men samma innehåll – kokosolja, rapsolja, aktivt kol och eteriska oljor av anis och fänkål som för tankarna till finsk lakrits, salta nappar, Finlandsfärjepingvinerna, Malacofiskar och Puck-glass…pris efter vikt.

Runda 45 – 80kr

Mönstrade 95 – 105

Släta 80 kr

För beställning: skicka namn, adress OCH mobilnummer i DM eller till info@rackarungens.se

Tvål och vatten är det som fungerar bäst på de virus som har ett hölje av fett. Höljet löses upp och förstörs av fettlösande medel som tvål och diskmedel. En allmän missuppfattning är att fasta tvålar är mindre hygieniska än flytande, det är helt fel. Virus och bakterier kan inte överleva på eller föras över via fast tvål.

Äkta hantverkstvål utan onödiga tillsatser som skummedel, syntetisk parfym och palmolja, är mycket mer skonsam och torkar inte ut huden. Istället för att känna sig torr, varm och stram efter intvålning känns huden tvärtom nästan insmord.

Rackarungens kallrörda tvålar tillverkas för hand enligt den gamla tvåltraditionen med naturliga råvaror som natriumsalt och växtolja, inga dumheter. Dessa tvålar fungerar till händer, kropp, hår och rakning – den går till och med att använda till handdisk. Fasta tvålar skall förvaras på ett luftigt tvålfat där den får torka upp mellan användningarna.

Om du sjunger ”Blinka lilla stjärna” långsamt medan du tvålar in dig, så har du med all säkerhet hunnit ta kål på allt oknytt på händerna.

corona, handgjord tvål, hantverkstvål, lakrits, naturlig hudvård, salmiak, tvål

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare