Naturens Apotek

Jag kunde aldrig ana att det skulle gå att få fullbokade kurser här i Hällefors. Men då hade jag inte räknat med att folk från kranskommunerna skulle åka en timme och mer för att gå på kurs hos mig. Så kul!

I skrivande stund finns det 1 plats kvar till onsdagens workshop ”Naturens SPA”.

Lördagen den 24/7 kör jag ”Naturens Apotek”. Jag har redan 5 anmälningar, så det finns 3 platser kvar.

Vi går en växtvandring i trädgården där jag visar och berättar om bl a Johannesört, Humle, Malört, Nässla, Sprängticka och även Belladonna. Vi kommer också att bereda en ringblomssalva, ett antioxidantiskt örtpulver och ett välgörande doftsalt med några av de 70 olika eteriska oljorna som du får bekanta dig med. Produkterna får du med dig hem, tillsammans med recepthäfte och information.

– Vi fördjupar oss i några nordiska läkeväxter –

– Lär dig skillnaden mellan de olika extraheringsmetoderna –

– Du får kunskap om dosering, synergieffekt och terapeutisk bredd –

– Lyssna till berättelser om trolldomsväxter, örtmagi och den kloka gumman –

PRIS: 900 kr för ca 3 timmar. Kursen hålls i min sommarstuga utanför Hällefors. Bokning görs här.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare