Nya kursdatum

Datum för höstens och vinterns workshops är nu satta och kurserna börjar redan fyllas upp! Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla

Nytt för säsongen är kvällskurserna som hålls vardagar mellan 18:00 – 20:30. Jag har även uppdaterat kursinnehållet och infört några nya moment. Välj mellan Naturens SPA eller Naturens Apotek – vill du så är du självklart välkommen på båda.

Naturens SPA – Här får du kunskap om och recept på produkter som du själv kan tillverka med ingredienser från naturen och skafferiet. Av rena, gröna, sköna råvaror som örtvatten, bivax och ekologiska kallpressade vegetabiliska oljor kokar vi salva och schampo. Passa också på att bekanta dig med ett 50-tal olika eteriska oljor när du blandar din alldeles egna parfym!

Naturens Apotek – Här lär du dig olika beredningsmetoder för att utvinna välgörande ämnen ur växter. Vi använder näringsrika läkeväxter från den svenska farmakopén, upptäck hur lätt det är att tillverka din egen örtmedicin! Jag bjuder på lite olika tinkturer och elixir medan du får lyssna till nya råd och rön, trolldomsväxter, kloka gummor och skrock.

Alla produkter vi tillverkar får du med dig hem tillsammans med recepthäfte och information. Jag bjuder på frökex och örtinfusion. PRIS: 900 kr, förskottsbetalning.

Boka din plats via www.rackarungens.se eller kontakta mig på info@rackarungens.se eller DM.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare