Nyhet!

Nu finns Rackarungens disk- och städtvål att beställa i webbshoppen!

Detta är en mångsidig disk- och städtvål bestående endast av förtvålad kokosolja. Den saknar överfettning som annars är vanligt vid tvåltillverkning, vilket gör att den är mycket effektiv på smuts och fett utan att lämna en fet hinna. Det innebär också att den inte alls lämpar sig som kroppstvål då den skulle torka ut huden.

Disk- och städtvålen går att använda till handdisk, fläckar på textilier, till spisen, speglar, fönster, badkar, eller riven i städvattnet och i tvättmaskinen.

Precis som med alla andra disk- och rengöringsmedel är det bra att använda handskar när du diskar/städar så att du inte torkar ut händerna.

Disk- och städtvålen finns som naturell eller med svag doft av citrongräs. De naturella är kritvita och de med eterisk olja lite vaniljvita/gula.

Handdisk: Fukta diskborsten och gnugga den mot tvålen.

Tvättmaskinen: Riv tvålen och använd 1-2 msk tvålflingor direkt i trumman eller i tvättmedelsfacket. Flingorna går även att använda i städvattnet vid golvmoppning.

Fläckborttagning: Fukta en svamp och gnugga mot tvålen för att sen gnugga mot fläcken.

Övriga ytor (spis, speglar, fönster, badkar mm): Fukta borste eller svamp och gnugga mot tvålen, rengör ytan med svampen och skölj/torka av.

Tips! Om du främst använder tvålen till handdisken så kan du låta den ”fasta” på diskbänken genom att fukta underlaget och låta tvålen ligga där orörd över natten. Då kan du gnugga diskborste/svamp mot tvålen utan att den halkar runt.

Mått: 8 x 5,5 x 1,5 cm

Vikt: Ca 90 g

Pris: 100 kr

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare