Nytt ceratställ

Det är så himla roligt och praktiskt att ha en och annan uppfinnar-Jocke i vänkretsen.

Igår invigde jag mitt nya ceratställ som min vän Micke tillverkat på beställning åt mig. Det är en hålskiva i rostfritt stål som underlättar själva upphällingen av ceratsmeten.

Hylsorna trycks fast upp-och-ner i hålen, sedan vänder jag bara på steken och kan hälla utan spill på själva hylsan. Förr tog det en halv evighet att torka av 130 cerathylsor ett och ett, först med hushållspapper, sedan med mikrofiberduk.

Denna metod förkortar tillverkningsprocessen avsevärt, det blir inget spill och inget pappersslöseri alls! I love it!

Trots den milda vintern beställer ni cerat som aldrig förr så jag lär få göra en batch till med cerat i helgen, det ska bli ett sant nöje.

Jag får ofta höra att ett problem med bivaxcerat är att de är så hårda att det nästan kan göra ont att få ut produkten på det på läpparna. Det är inte meningen, då är det för mycket bivax i ceratet. Rackarungens cerat är väldigt krämiga och lätta att applicera.

Bara det bästa är gott nog åt er, därför tillverkas mina cerat av sheaolja, olivolja, ricinolja och bixav. De finns som naturell eller mild doft av pepparmint. Varmt välkommen till butiken eller till webbshoppen!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare