Öppet Hus

En vecka kvar tills jag lämnar den kungliga hufvudstaden för sommaren!

Därför är det hög tid att öppna upp till öppet hus i butiken i Stockholm i helgen med lite extra öppet. Jag har beställt sol och uppehållsväder så vi kan sprida ut oss både inne i och utanför butiken. Vi håller avstånd och är rädda om varandra.

Tiderna som gäller är:

FREDAG 4 juni – 14:00 – 20:00

LÖRDAG 5 juni – 13:00 – 17:00

SÖNDAG 6 juni – 13:00 – 17:00

Jag bjuder på dryck (alkoholfritt) och hemgjord fruktkola (med papper på förstås). Passa även på att göra din egen myggolja i praktisk och vacker ”glasroller”. För 80 kr ingår växtolja, ekologiska eteriska oljor, etikett och förpackning.

I butiken finns tvålar, bivaxsalvor, cerat, ljus, ljushållare, skäggoljor, kroppsskrubb, kådasalva, glasbuteljer och annat som inte finns i webbshoppen. För den rådville säljer jag även presentkort.

Ingen föranmälan behövs, men klicka gärna på ”KOMMER”-knappen i eventet på Facebook om du tänkt dyka upp. Här finns karta och vägbeskrivning – ett hett tips är att titta där, annars hamnar du lätt på fel sida huset.

Vill du förbeställa en påse med produkter för upphämtning utanför butiken så maila på info@rackarungens.se så fixar jag det.

PS. Webbshoppen är öppen hela sommaren och beställningar skickas 2 ggr/veckan.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare