Ordets makt

Hur talar du till dig själv? Glöm inte bort att dina ord bär på kraftfull energi. Du skulle förmodligen aldrig tala nedlåtande till din bästa vän, håna hen, förminska, krossa hens drömmar, stressa, pressa eller ljuga. Så varför behandlar vi oss själva så ofta på det viset?

Du har inget liv, du ÄR liv. Och ditt liv är varken en kamp som ska uthärdas eller en tävling att vinna. Du behöver inte utstå en massa olycka för att förtjäna lycka.

Letar du efter personen som ska förändra ditt liv? Ta en titt i spegeln. Skapa plats åt det som skänker dig balans, tillfredställelse och välbehag. Släpp föreställningen om att du måste jobba och prestera så mycket. Arbeta så mycket som du behöver, det gör jag, även om jag älskar mitt jobb.

Var uppmärksam på vad du matar dig med för tankar. Tanken du har nu – hjälper den dig att leva som du vill leva? Ger den energi eller urlakar den dig på kraft? Glöm inte bort att tankar bara är tankar, inte sanningar. Ta tillbaka din energi genom att säga ”Jag väljer nu att återkalla kraften till mig själv.” Upprepa det 3 gånger i rad och ta tillbaka makten över det liv som bara är ditt. 

Stäng av autopiloten och känn efter i ditt innersta.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare