På egna ben

Den 1 januari 2018 var min första dag som helt egen med min lilla firma Rackarungens.

Efter nästan 17 år som fast anställd som tekniker på Kungliga biblioteket lämnade jag tryggheten och sa upp mig. Nu har den här lilla Rackarungen stått på egna ben i 4 år.

Jag grundade Rackarungens redan 2013 i samband med att jag utbildade mig till ekologisk hudvårdsterapeut och pedagog hos Botanyforall, sedan jobbade jag parallellt med firman och mitt teknikerjobb i några år. Jag tog fram en egen hudvårdsserie som nu säljs via min webbshop och ett antal utvalda återförsäljare runt om i landet.

Vid sidan av tillverkning och försäljning så anlitas jag som föreläsare av aktörer som Historiska museet, Älvsjömässan, Hälsofrämjandet, Naturskyddsföreningen och bibliotek runt om i landet.

Utöver detta håller jag i workshops om Naturens SPA och apotek med deltagare från när och fjärran. Aldrig hade jag väl vågat hoppas på att deltagarna skulle åka från Gävle, Örebro, Karlstad, Sala och Nyköping för att vara med på mina workshops!

I april i 2019 flyttade jag in i en helt egen lokal två trappor ner från min bostad i Liljeholmen, där jag kan ha min butik, kursverksamhet, lager och verkstad. Här kan du testa produkterna innan du köper, ställa frågor om hudvård eller boka in er på någon av mina workshops. Jag är så glad över att så många kunder hittat hit!

Jag är oerhört glad och stolt över min resa. Att jag vågade, att jag gjorde det. DU som läser detta är en av anledningarna till att jag fortfarande har möjlighet att jobba med något som jag tycker är så himla kul! Stort tack till dig

Vad drömmer du om? Pensionen är inte en belöning för att du stått ut med något under en hel livstid som du egentligen inte velat göra. Dö med minnen, inte drömmar. Jag tror på dig.  

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare