På egna ben

Nu har Rackarungen stått på helt egna ben i ett år. 2018 var mitt första år som helt egen efter 17 års anställning i en helt annan bransch. Jag har lärt mig mer under detta år än jag gjort på länge.

Bland annat noterade jag att januari är en ganska sömnig månad för hela näringslivet. Jag bestämde mig då för att inte ta ledigt precis, men att tillåta mig att gå på lågvarv i januari 2019.

Efter en hektisk höst/vinter med alla helger uppbokade och en kommande vår med flera stora mässor och föredrag, kändes det så himla rätt att flytta ut från lägenheten i storstan till fritidshuset/sommarstugan vid vår lilla sjö i skogen.

Naturens tempo är lugnt och skönt och det är lätt att följa dess tempo och dygnsrytm. Men det är inte semester precis. På torsdag föreläser jag i Filipstad med allt vad det innebär i förberedelser, och eftersom webbshoppen är öppen tar jag emot beställningar och packar ordrar.

Nu är det dags att hoppa på sparken och sparka mig de 2 km ner till landsvägen för att möta upp DHL med era paket. Inte alltid så lastbilsvänligt på vår snöiga grusväg fram till stugan så då gäller det att vara flexibel, men att börja dagen med en tur på sparken i detta ljuvliga vinterland känns bara lyxigt.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare