Pappersskatt

Detta är min största (materiella) skatt i livet – mina dagböcker. Jag minns varken ATT jag började skriva dagbok eller varför. Och ärligt talat så innehåller de första åren inte mycket av intresse…

Jag började för 35 år sedan vid 7 års ålder, i en gammelrosa skrivbok med ett ”lås” som lämnade lite övrigt att önska när det gäller uppbrytbarhet. Till en början skrev jag bara om vad jag åt till frukost, vad det var för väder, vem jag hade lekt med och vad jag fått i födelsedagspresent. Men allt eftersom åren går fylls sidorna mer och mer av en person med tankar, teorier, känslor, åsikter, intriger, problem, kärlek, förtvivlan, svek, lycka, låtlistor, killistor, förhoppningar och förväntningar.

Sakta växer en individ fram, ett väsen som bit för bit formas av sin uppväxt och omgivning, men samtidigt någon som är sin egen, som utmanar normer och bakgrund för att bli en självständigt tänkande varelse med egna värderingar och egenheter.

Tänk att ha fått följa denna människa under alla dessa år?! Från bortskämd rackarunge i Forshaga med O’Boy-mustasch och stödhjul, via språkresa, Hultsfredsfestivaler, mediagymnasiet, Stockholmsflytt, giftemål, rockstjärneliv i LA…till naturälskare, läkeväxtintresserad, diplomerad botanisk hudvårdsterapeut, egenföretagare, föreläsare, workshopledare och sommarstugeägare. Visst finns det tusentals röda trådar i mitt liv men det finns lika många överraskningar.

Tänk så många människors liv som finns bevarade och samlade i dessa 97 dagböcker. I stort sett alla som kommit min väg finns förevigade här. Det är vackert på nåt sätt.

Det är faktiskt aldrig för sent att börja skriva för den som vill…

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare