Publikrekord i Karlstad!

I tisdags återvände jag till min hembygd Värmland för föreläsning på Stadsbiblioteket i Karlstad. Där pratade jag trolldom, magi, gammal läkekonst och örtmedicin, det blev också berättelser om Hildegard av Bingen, Charlotta De la Gardie och kapten Elin och häxprocesserna i Värmland.

Redan en dryg timme innan föredraget hade åhörarna bänkat sig och tillslut blev vi över 230 personer! Publikrekord – tack kära Karlstad! Tack till alla som tagit sig tid att komma och lyssna på mig. Det var fantastiskt roligt!

Är du arrangör och vill boka mitt föredrag ”Trolldom eller läkekonst”? Hör av dig på info@rackarungens.se. Vill du att jag ska komma till just din stad och föreläsa – tipsa ditt lokala bibliotek att kontakta mig.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare