Rackartyg i Göteborg

Hej då underbara Göteborg, jag har saknat dig och gläds åt att snart få vara tillbaka igen!

Vilken fantastisk kväll det blev på Hälsohuset igår. Ett stort tack till alla magiska väsen som tog sig dit för att lyssna på historier om gammal läkekonst, trolldom och medicinalväxter. För er som inte hade möjlighet att gå så spånar vi redan på en repris/uppföljning av kvällen, på Hälsohuset i Göteborg. Håll utkik.

Nu ska Rackarungen tillbaka till Stockholm och rösta. Planeten vi får låna är ett litet sandkorn som snurrar runt i en evighet. Här ska mångfald, balans, förståelse och kärlek i regnbågens alla färger råda. Sverige är inte någons land, Tellus är inte vår planet. Universum är ett.

Efter att jag lagt min röst på Universum, ska jag förbereda mig inför Urban Garden Show som äger rum i Tantolunden i Stockholm i helgen. Detta är en trädgårdsfest med föredrag, visningsträdgårdar och massor med spännande utställare. Mina tjejer Hella Nathorst-Böös och Elin Unnes kommer att vara där – ni vill inte missa detta!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare