Rackartyg online!

Nu när vårens och försommarens marknader och mässor har blivit inställda eller framflyttade, så kan en vara glad åt att jag hann med tre föreläsningar på tio dagar här i vinter i alla fall.

Här hamnade jag på en halvsida Filipstadstidningen den 3/3, i samband med mitt föredrag ”Häxan förr och nu”.

Nöden är uppfinnarens moder, och jag håller nu på att sjösätta ett nytt spännande projekt. Under våren kommer jag nämligen att testa att köra mina föredrag online. Det betyder att du oavsett vart du befinner dig geografiskt, kommer att kunna ta del av mina föredrag via surfplatta, dator, smart phone eller TV.

Sändningen kommer att äga rum ett visst datum ett visst klockslag och den som vill ”delta” betalar en avgift (någonstans mellan 25 – 45 kr beroende på produktionskostnader) och får därefter lösenord för åtkomst.

Inspelning äger rum denna vecka och självklart kommer jag dela med mig av mitt stämningsfulla bildspel och all spännande fakta om trolldom, läkekonst, örtmedicin och kvinnohistoria som jag kör under mina vanliga föreläsningar. Ni kommer även att kunna ställa frågor till mig via en livechat under sändningens gång.

Jag kommer i god tid att meddela datum, klockslag, plattform för visningen och anmälningsvillkor. Om intresset är stort så finns möjlighet att köra flera visningar och på sikt kanske alla mina fyra föredrag kommer att köras online.

Hoppas ni är på!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare