Rackarungen i din lokaltidning?

För en tid sedan kontaktade Nyhetsbyrån TT mig för en intervju om hur enkelt det är att tillverka sina egna hygienartiklar. Jag berättar om min resa från ett ganska syntetiskt liv till ett helt annat, i samklang med det mesta levande <3 Jag berättar även om mitt kursutbud, näst på tur är kurs i hårvård den 24/9, här kan du boka din plats Hårvårdstillverkning

I dagarna har både nya och gamla kunder kunnat ta del av reportaget och jag har fått oändligt många beställningar, förfrågningar och fina mail – så roligt!

De tidningar som publicerat artikeln är hittills
Nya Wermlandstidningen 30/8
Sydsvenskan 2/9
Dala-Demokraten, 3/9
Strängnäs Tidning, 2/9
Eskilstunakuriren 3/9
Katrineholms-Kuriren, 4/9
Uppsala Nya Tidning 4/9

Glöm inte att du kan följa Rackarunges på Facebook och Instagram – vi ses där!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare