Rackarungens veranda

…typ.

Vilken härlig dag det blev med deltagarna på onsdagens ”Naturens SPA”. Vi samlade såpnejlika och björkblad till schampo, kokade en ansiktskräm, blandade parfymer av alla de slag och jag pratade hål i huvudet på deltagarna om legenden om tvålens ursprung, bastulagen, doftmelodier och skillnaden på naturligt och ekologiskt.

Jag bjöd på mina populära hembakta frökex och en kall örtinfusion med jordgubbar och isbitar med gurkört, ros och rödklöver. Då och då märkte jag hur uppmärksamheten flyttades från mig till skådespelet bakom mig i trädgården. Där bjöd ekorrar, änder och hackspettar på show i vanlig ordning.

Dessutom gästades jag av Maria, ena halvan bakom det härliga kontot heggvgr, och hennes oerhört söta pälsansikte Jari. Så ibland hade även jag svårt att koncentrera mig där han låg med sin lilla nos och snusade mot mina fötter. Eftermiddagen avslutades med att Maria passade på att ta sig ett dopp i sjön.

En sån ljuvlig kursdag, tack alla deltagare för att ni kom hit och förgyllde den!

Den 24/7 kör jag sista kursen för sommaren här i Hällefors, ”Naturens Apotek” med växtvandring i trädgården. Det finns 3 platser kvar och bokning görs här.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare