Runkortlek

Spana in den här underbara kortleken från Axel Torvenius!

Första gången jag träffade konstnären, skulptören, illustratören och designern och Axel Torvenius var på den alternativa julmarknaden DRK MSS (Dark Mass) 2016, där vi båda medverkade. En kunde inte bli annat än vrålsugen på alla hans fantastiska kreationer och det slutade med att jag sprättade en del av pengarna jag tjänat på mässan, på en av hans skulpturer. Jag ångrar mig inte en sekund!

Sedan 2016 har sortimentet i hans Etsyshop växt nåt kopiöst och här finns idag unika pins, t-shirts, bokmärken, smycken, doft”granar” till bilen, art prints, skulpturer, plånböcker och massor med mer. Hemma hos Rackarungen finns förutom skulpturen också flera t-shirts, pins och tygmärken. Allt är så klart designat av konstnären själv med hans unika och speciella stil. (Se upp för plagiat, äkta Torvenius finns bara i hans Etsyshop).

Det nya tillskottet är denna vackra kortlek bestående av illustrationer av de 24 runorna från den äldre Futharken. Ett 32-sidigt häfte medföljer också med förslag och inspiration till användning, samt beskrivningar av varje runa.

Jag är så glad av jag kom över denna första begränsade upplaga av kortleken som även kommer med ett vackert flipmynt/runmynt. Läs mer om kortleken och alla andra föremål i Etsyshoppen.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare