Sinnen

Syn, lukt, smak, hörsel och känsel – vad har du dina sinnen till? Vågar du lita till dem? Eller föredrar du bäst-före-datum, termometern, vågen, stegräknaren, GPS:en och väderappen?

För mig är dessa saker redskap när mina sinnen sviker eller behöver hjälp, inte tvärt om. Våra sinnen är verktyg, en gåva. De varnar och informerar, om vi tar oss tid att lyssna och lita på dem.

Vår tid är besatt av mätbarhet och bevis, den ”moderna” människan litar inte på något annat än forskarstudier med vetenskaplig grund, empirisk kunskap och intuition är så lätt att avfärda.

Våga hitta tillbaka till din egen kunskap och lär dig att våga lita på den. Den finns där. Lyssna mer på dig själv och din kropp än på allmänna råd och rön.

När vi vistas i naturen används alla våra sinnen, det är inte alls som att läsa en bok eller titta på iPad, att uppleva utrymmen fysiskt och rumsligt är så otroligt viktigt för oss och våra sinnen.

Sinnena är skarpare hos varelser som lever i naturen, människan har egentligen samma förmåga att känna på sig saker som djur har, men vårt moderna liv har trubbat av det ena sinnet efter det andra.

Så gå ut i naturen och öva på att lyssna till din intuition! Här finns färger, former, dofter och ljud som ditt innersta väsen känner igen. Äg din kunskap.

känsel, kunskap, lukt, sinnen, smak, tillit

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare