Sista workshopen för i år

Idag hade jag den sista workshopen för i år i min kurslokal på Överjära Gård, Solna. Vi kokade schampo på såpnejlika, björkblad, nässla och rosmarin – det har aldrig löddrat så mycket som det gjorde idag! Bara naturliga bubblor från naturen. Sedan blev det en varsin ansiktskräm och till sist en egenkomponerad parfym till var och en.

Stort tack till alla som kommit och förgyllt mina helger detta år, 13 workshops har vi avverkat och jag har lärt mig så mycket av er alla! Kul att så många killar dök upp med, i naturen finns skönhetsmedel och medicin för oss alla, han, hon, hen och allt där emellan.

I mars drar jag igång igen, datum för vårens workshops finns här och det går bra att boka in sig redan nu.

Det kommer också att dyka upp ett annat spännande event i kalendariet framöver, men det spar vi på lite…

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare