Stjärnfall

Vill du testa ett örtte som hjälper dig att komma till ro om kvällen, något som inte ger dig biverkningar och skapar beroende? Då kanske Stjärnfall är något för dig.

Rackarungen har med omsorg valt ut ett antal örter som tillsammans verkar synergistiskt och ger en kramplösande och lugnande effekt, både för kropp och själ. Örtteet innehåller några av våra äldsta och mest kända medicinalväxter så som kamomill, vänderot, humle och lavendel.

Stjärnfall är ett speciellt örtte med speciell beredningsmetod. Istället för att hälla hett vatten över örterna låter du de dra i kallt vatten. Detta kallas för kall infusion och gör teet mindre beskt. Bittra komponenter låter sig nämligen inte urlakas så bra i kallt vatten.

Kalla infusioner behöver dra längre än varma. Bered ditt te genom att hälla 2-3 dl kallt vatten över 3 nypor örter och förvara väl förslutet i kylen i minst ett par timmar – förbered gärna på morgonen och låt det dra under dagen. Ju längre tid örterna får dra, desto starkare och kraftfullare te. Sila och drick det kallt, eller värm till önskad temperatur. Drick 1-2 koppar en timme innan sänggående vid insomningsbesvär och lindrig oro.

Givetvis går det bra att bereda detta örtte på vanligt sätt med hett vatten, dock kommer smaken att bli något beskare. En smaksak, helt enkelt!

Stjärnfall säljs i 50-gramspåsar för 80 kr styck och räcker länge. Maila din beställning till info@rackarungens.se

Låt Moder Jord vagga dig till sömns – god natt, önskar Rackarungen!

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare