Stumpastake

Jag är inte mycket för rabatter och fynda-billigt-grejen, men säljer nu ut ett fåtal stumpastakar som har lite kosmetiska defekter.

Rackarungens egen stupastake är designad av mig och tillverkad för hand av konsthantverkaren Jon Rundlöf.  Jag tog fram den för att kunna elda slut på alla stearinstumpar som blev över efter adventsljustaken. Ljushållare med pigg var det vi använde förr till ljus, innan ljustillverkningen industrialiserades med standardmått och masstillverkning i fabrik.

Jag älskar verkligen höstmörkret och börjar varje morgon med att tända min lilla stumpastake. När jag vill lyxa till det ordentligt tänder jag ett av mina handrullade bivaxljus.

De lite skavda stumpastakarna kostar nu endast 180 KR (ord. pris 240 KR). Hör av dig på DM, PM eller info@rackarungens.se om du vill slå till. Frakt på 59 KR tillkommer. Mina långa bivaxljus är slutsålda, men korta (21 cm) finns med brinntid på ca 6 timmar. Ett 2-pack bivaxljus kostar 80 KR och passar perfekt i den lilla tidlösa stumpastaken.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare