Tillfredsställelsen…

…är total! Efter ett par timmar i skogen och ytterligare 5,5 timme vid kitteln, är 22 små burkar med ljuvligt granskogsdoftande Trollkräm klara.

Rackarungens Trollkräm är en exklusiv sårsalva och innehåller grankåda. Kådan handplockas av Rackarungen själv och rengörs sedan skonsamt i vattenbad under några timmar då bark och smuts avlägsnas. Till sist tillsätts olivolja och bivax för att få rätt konsistens samt öka hållbarhet och tillföra ytterligare vårdande egenskaper.

Kådans uppgift är att läka skador på träden, samt att skydda mot sjukdomar och svamp. Kåda är ett mycket gammalt sårmedel som för inte allt för länge sedan gick att köpa på apotek i form av plåster. Idag är det betydligt svårare att få tag på ren kådasalva eftersom den är så tidskrävande och dyr att framställa.

Trollkrämen fungerar utmärkt på självsprickor, små brännsår, skärsår, insektsbett, eksem, psoriasis, munsår och skavsår. Vissa kunder meddelar även att den funkar förträffligt på tonårsfinnar och acne. Salvan är mycket dryg och har en hållbarhet på flera år om den förvaras under normala förhållanden.

Tänk på att grankåda innehåller terpener, vilket kan irritera huden hos väldigt känsliga personer, testa alltid salvan på ett litet begränsat område först. Trollkrämen innehåller mycket potenta och verksamma ämnen, så se det som en kurbehandling på särskilt utsatta områden, under en begränsad tid.

Trollkrämen finns endast i begränsad upplaga så passa på att beställa nu när denna batch är rykande färsk! Har du tur kanske ett litet barr eller en bit bark följt med i just din burk, som en hälsning från Moder Jord…

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare