Tips och tack!

Här sitter jag och Maskis och bläddrar i nyutgåvan av Hellas bok ”Häxans Hus” som nu blivit ”Häxans Handbok”. Förra utgåvan sålde slut, så haffa ditt ex redan nu, antingen via hennes webbshop eller din lokala bokhandel.

Jag och Maskis är ödmjuka och rörda inför hur ni står upp för oss småföretagare. För många av oss kommer den största delen av inkomsten från marknader, mässor, workshops, föredrag och andra stora folksamlingar. Och nu när många av dem inte blir av så handlar ni digitalt, ni dricksar, ni köper en extra burk som jag vet att ni  inte behöver och alla mina tvålar är nästan slut (50 st nya ligger på ”tork”). Ni gör massa reklam för Rackarungens vilket lett till ännu fler beställingar och nya följare – wow!

Jag är egentligen inte förvånad, men jag är på djupet rörd av er kärlek och support, jag vet inte hur jag ska uttrycka min tacksamhet riktigt, men hoppas att ni känner den ändå.

För den som fortfarande har slantar som bränner i fickan så vill jag tipsa om mina kollegor:

 • Sätt lite färg på tillvaron och köp helt unika handgjorda smycken av Madebyessmo, som present till dig själv eller så skickar du på posten till någon du tycker om – eller både ock
 • Wildherbarista gör ljuvliga örtblandningar för din underlivshälsa, besök henne här, eller varför inte boka in dig på en konsultation online?!
 • Söker du fotograf? Anna Drvniks ögon sover aldrig. Spana in hennes portfolio och passa på att boka in henne till ditt nya projekt, själv är jag extra kär i hennes magiska konsertbilder
 • Hos Lady Kabash hittar du helt unika t-shirts, kuddar och handdukar med botaniska och feministiska tryck. En del av utbudet finns att se här varning för att du kommer vilja köpa ALLT
 • Hos Annafina köper jag mina underställ, bh’s och trosor. Fantastisk kvalitet på allt jag köpt hos henne, de här kläderna kommer jag kunna testamentera bort.
 • Klara wiksten är serietecknare och konstnär vars uttryck jag älskar. Hon har superhäftiga affischer och vykort, kolla in hennes konto
 • För dig som behöver ha saker filmade så är Rackarungens hovfotograf Kronborg Bild din man i nöden.
 • Om du är symtomfri kan du även passa på att stötta din lokala frisör. Min lokala frisör heter Fatma och driver Gröna saxen. Här blir du ompysslad med leror, örter och rena skonsamma hårvårdsprodukter.

Många av mina kollegor har rabatter och fri frakt just nu, jag kommer be att få betala fullpris när jag handlar, några slantar här och där kan göra skillnad.

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare