Torra händer?

Är du torr om händerna?

Jag har faktiskt hittat lite mindfullness i handtvätteriet nu. Använder mig av WHO-metoden som går att se på youtube, och känner mig lite som en hjärnkirurg innan en viktig operation varje gång jag tvättar händerna på detta sätt. Känns otroligt proffsigt och jag tror inte att jag kommer sluta tvätta mig på det här viset post-corona heller.

Jag sjunger ”Blinka lilla stjärna” långsamt medan jag tvålar in mig, för så lång tid tar det att få bort allt oknytt. Det är riktigt trevligt faktiskt.

Mellan tvättarna smörjer jag mig med salva av bivax och vegetabiliska, ekologiska oljor för att inte blir helt fnösslig och stram i huden. Bivaxet ger ett långvarigt skydd eftersom det lägger sig på huden som en skyddande barriär, växtoljorna ger näring.

Rackarungens hudkräm passar till hela kroppen och är extremt dryg, blir du kladdig så har du tagit för mycket. Det finns att beställa i här 215 ml för 190 kr.

bivaxsalva, corona, handgjord hudvård, handkräm, hudkräm, nariga händer, naturlig hudvård, torra händer

 • KONTAKT

  FAKTURERINGSADRESS
  Katrinebergsbacken 24
  117 61 STOCKHOLM

 • KURSLOKAL
  Katrinebergsbacken 22
  Liljeholmen

Återförsäljare